Over Ons

Dominique Delcourt


26 jaar geleden ben ik gestart met het maken en lassen van designmeubelen op zeer hoog niveau. Hierdoor is mijn passie en ervaring met interieur en design steeds blijven groeien. Iedereen die mij kent weet dat ik overloop met creatieve ideeën en nooit stil zit. Zo zijn mijn 2 andere bedrijven geboren, Tablouer en Lumunique.
Voor mijn 48e verjaardag heb ik mijn eigen barkrukken en tafels gemaakt omdat ik niets op de markt naar mijn smaak vond en dat had heel veel succes bij mijn vrienden en familie. Meermaals de vraag gekregen om dat meubilair te verhuren en zo is Tablouer geboren. De inspiratie voor de naam is 'Table Louer', verhuur van meubilair voor jouw feest en/of event.

Lumunique is geboren uit lampen die ik ook voor mijzelf had gemaakt en voor de tentoonstelling Panamarenko Tribute 2020.
De naam spreekt ook voor zich :
Lume = eenheid van licht, Unique door de mogelijkheid tot personalisatie en 'nique' is het laatste deel van mijn naam.   

Michelle Bellon


Hey, ik ben Michelle. ik studeer event- management te Mechelen en ben 22 jaar oud, ik help volop mee in de bedrijven! Waar mijn moeder de creatieveling is help ik haar mee met het algemene reilen en zeilen, de sociale media en de website. 

Anouk Bellon

Hallo ik ben Anouk Bellon, de jongste van de familie. Ik ben 19 jaar en studeer Business Support in Lier
Zelf werk ik ook graag mee in ons atelier en ben ik toch wel een handige harry, in tegenstelling tot mijn zus. 😊
Mijn favoriete taken zijn de leveringen doen en rondrijden voor materialen.